Massages

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is gericht op het ontspannen en activeren van spieren, het verbeteren van de doorbloeding en het afvoeren van lymfevocht. Een ontspanningsmassage bevordert de lichamelijke en geestelijke gesteldheid en geeft bij spierklachten in bijvoorbeeld de nek of de rug direct verlichting.

60 minuten     € 55,00

60 minuten     € 55,00

Sportmassage

Wanneer er regelmatig gesport wordt, kunnen de spieren behoorlijk belast worden. Een sportmassage bevordert de doorbloeding van de spieren en de afvoer van afvalstoffen uit de spieren waardoor spierpijn voorkomen kan worden. Het lichaam kan zich hierdoor sneller herstellen.

60 minuten     € 55,00

30 minuten     € 27,50

Rug-, schouder- en nekmassage

Een heerlijke massage op de massagetafel waarbij extra aandacht wordt besteed aan de rug, schouders en/of nek. Ideaal voor mensen die veel spanning vasthouden in deze gebieden en mensen die veel achter de computer werken.

 30 minuten     € 27,50 

Beenmassage

Ideaal voor mensen die veel sporten (bijvoorbeeld hardlopers, wielrenners, schaatsers en voetballers) en voor mensen die voor hun beroep veel moeten staan of lopen. Tijdens de massage kunnen beide boven- en onderbenen worden behandeld óf kan aandacht worden besteed aan een specifieke plek in de benen.

30 minuten     € 27,50

60 minuten     € 55,00

Voetmassage

Een heerlijk ontspannen voetmassage met olie.

30 minuten     € 30,00

Handmassage

Een heerlijk ontspannen handmassage met olie. Voor mensen die veel met hun handen werken.

30 minuten     € 27,50 

Indiase hoofdmassage

De Indiase hoofdmassage is gebaseerd op oude Indiase ayurvedische geneeswijzen en kan heilzaam zijn bij spanningshoofdpijn, stress, slapeloosheid en stijve nek en schouders. De massage wordt gegeven op de tafel en er wordt veel olie gebruikt. Het wordt aanbevolen om na de massage veel te ontspannen en geen drukke afspraken in te plannen.

45 minuten     € 45,00

Stoelmassage

Shiatsu stoelmassage is gebaseerd op traditionele Japanse drukpuntmassage. Het wordt gegeven op een massagestoel en over de kleding heen. Het is een massage waarin hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen worden behandeld. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, waardoor de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen toeneemt. Een stoelmassage werkt ontspannend en activerend.

30 minuten    € 25 

Voor bedrijven:

Kosten     € 50,00 per uur (ex. BTW)

Dit tarief is inclusief reiskosten indien de massage plaatsvindt in Amsterdam, Amstelveen of Diemen en exclusief parkeergeld.

U kunt altijd bellen voor een eenmalige, vrijblijvende afspraak.